Hem » Månadsbrev » Nyhetsbrev Oktober 2017
Nyhetsbrev Oktober 2017
2017-10-05

Gruppförsäkring hos Eisfelds.
Från och med den 1 januari 2018 är du försäkrad hos If. If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum. If tillhandahåller sak- och personförsäkring till privat- och företagskunder. Mer skriftlig information kommer under hösten.

Maximera din allmänna pension inför årsskiftet.
Den pensionsgrundande inkomsten är din inkomst minskad med den allmänna pensionsavgiften med 7 procent. Det innebär att den högsta pensionsgrundande inkomsten är 461.250 kronor eller 38.438 kronor per månad (2017)

Över en miljon använder Ersättningskollen.
Webbtjänsten Ersättningskollen har nu passerat en miljon användare. Tjänsten är ett enkelt och unikt webbverktyg som ger en samlad bild över försäkringsskyddet om man skulle bli långvarigt sjuk eller råka ut för en arbetsskada.

Ersättningskollen tydliggör hur den ekonomiska situationen påverkas genom exempelvis sjukdom eller en olycka. Över en miljon privatpersoner har använt tjänsten och fått koll och vi hoppas givetvis att ännu fler kommer att göra detsamma, säger Monica Sjögerud, verksamhetsutvecklare på Försäkringskassan.

Ersättningskollen som lanserades 2014 är ett samarbete mellan Försäkringskassan, Svensk Försäkring och AFA Försäkring.