Hem » Månadsbrev » Nyhetsbrev November 2017
Nyhetsbrev November 2017
2017-11-02

Viktig information om din gruppförsäkring.
Från och med den 1 januari 2018 är du försäkrad hos If.
If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum. If tillhandahåller sak- och personförsäkring till privat- och företagskunder. If och Eisfelds Consulting AB har inlett ett samarbete för att kunna erbjuda dig som gruppmedlem en förmånlig och omfattande gruppförsäkring. Det innebär att du som idag har en gruppförsäkring i Förenade Liv kommer att flyttas över till If från och med den 1 januari 2018. Inom kort kommer du att få försäkringsbesked från If där det framgår vilka försäkringar du omfattas av. Mer omfattande information kommer per brev.
 
3 januari 2018 träder EU:s nya regelverk för finansmarknaden i kraft.
Mifid II Markets in Financial Instruments Directive, samt förordningen Mifir. Det rör sig om omfattande förändringar för hela finansbranchen, med nya regler som ska ge bättre konkurrens, mer transparens och utökat investerarskydd.
 
Stödföretag 2018
2017 har hittills varit ett händelserikt år för Naturskyddsföreningen. En viktig framgång var det klimatpolitiska ramverket. Regeringen har fattat en rad viktiga beslut om åtgärder, till exempel för havsmiljön för minskad plast i vår miljö. Och över sjuttio procent av Sveriges kommuner arbetar med vårt projekt ”Giftfri Förskola”. Men det finns många miljöutmaningar kvar att ta sig an. Utsläppen av växthusgaser fortsätter på en hög nivå. Artutrotning och skogsskövling fortsätter och konflikterna om våra naturresurser blir allt hårdare. Allt fler miljöaktivister mördas och hotas. Därför behöver vi ert fortsatta stöd!
 
Tack för ert generösa stöd till Naturskyddsföreningens arbete. Om någon vecka kommer
en förnyelsefaktura för 2018 till er. Jag hoppas att ni vill fortsätta vara Stödföretag även
nästa år, då vi tar oss an valåret med full kraft för att rädda vår natur och miljö!