Hem » Månadsbrev » Nyhetsbrev April 2020
Nyhetsbrev April 2020
2020-04-08

Lannebo fondrådgivarnas favorit - för femte året i rad
För femte året i rad hamnar Lannebo i topp i Prosperas årliga undersökning bland fondrådgivare i hela landet.

"Det är självklart en väldigt uppskattad bekräftelse att de, som på heltid arbetar med finansiell rådgivning, rankar Lannebo framför de övriga fondbolagen på den svenska marknaden", säger Daniel Sundqvist, försäljnings- och marknadschef på Lannebo.

I Kantar Sifo Prospera Fund Advisors 2020 Sweden rankas Sveriges största fondbolag. Undersökningen baseras på intervjuer med fondrådgivare som möter slutkund. Intervjufrågorna täcker en mängd områden som fondernas avkastning, förvaltarnas kompetens samt service och produktinformation. Lannebo rankas, för femte året i rad, som nummer ett i Sverige.

"Ett av våra interna ledord är 'kvalitet i alla led'. Det innefattar allt ifrån den faktiska förvaltningen, kundservice, rapporter, back office och säljstöd. Alla delar är viktiga för att kundupplevelsen ska bli bra. Det här priset visar att vi gör saker rätt som fristående aktiv förvaltare, säger Daniel Sundqvist.

Samtalsstöd i en tid av osäkerhet
I en tid där många upplever stor osäkerhet och otrygghet, både inför situationen i dag och inför framtiden, vill vi påminna om samtals- och rehabiliteringsstödet som ingår utan kostnad för försäkrade med vår Sjukförsäkring PlanSjuk.

Försäkrade som har Sjukförsäkring har möjlighet att få fri telefonrådgivning av psykolog, ekonom, jurist och hälsocoach genom samtalsstödet som ingår. Det kan till exempel handla om stress, relationsproblem, psykiska problem som ångest och nedstämdhet, juridiska, ekonomiska eller livsstilsrelaterade frågor.


Glad Påsk !