Hem » Tjänster

Våra tjänster

Eisfelds tillhandahåller ett komplett utbud av tjänster för små och medelstora företag, samt privatpersoner.

Försäkringar genom samhället

Blir du till exempel sjuk eller barnledig får du ersättning genom socialförsäkringen som staten ansvarar för genom försäkringskassan. Barn i skola eller förskola har genom kommunen oftast en olycksfallsförsäkring som gäller under skoltid.

Försäkring genom arbetsgivaren

Om du arbetar och har ett kollektivavtal får du ett ytterligare skydd via din arbetsgivare. Du kan till exempel få ersättning vid sjukdom, olycksfall och arbetslöshet. Pensionen kan du få både från staten och från din arbetsgivare.

Privata försäkringar

För att komplettera samhällets grundskydd kan du teckna en privat försäkring. Om du vill ha ett skydd för ditt hem, hus, bil och annat måste du själv teckna en privat försäkring. Privata försäkringar kan tecknas som gruppförsäkring eller som inviduell försäkring. En gruppförsäkring kan tecknas av alla som till exempel har samma arbetsgivare eller fackförening.

Här är ger vi några exempel på privata försäkringar, som kan tecknas som grupp-eller individuell försäkring. Förutom dessa finns det inkomst-, djur-, moped-, mc- och sjukvårdsförsäkringar med flera.